25 January 2009
TSUNAMI PEMIMPIN BN SERTAI PR BERMULA ~ Ref Malaysiakini

Setelah BN dilanda Tsunami pada PRU 12, PRK Permatang Pauh dan Kuala Terengganu, hari ini BN dilanda Tsunami ke-4 di mana seorang ADUN Umno di Perak menyertai PKR. ADUN tersebut YB Dato' Nasaruddin Hashim telah mengisytiharkan keluar Umno dan menyertai PKR hari ini. Ramai percaya ini adalah permulaan Tsunami keempat iaitu penghijrahan beramai-ramai pemimpin BN menyertai PR selepas ini. YB Nasaruddin telah memulakan Tsunami dan ianya bakal diikuti oleh ramai lagi pemimpin dari semua komponen BN selepas ini.

Sesungguhnya penghijrahan ini merupakan suatu yang bersejarah kerana selama ini BN khususnya Umno sentiasa menafikan dakwaan bahawa akan ada YB yang berhijrah menyertai PR tetapi hari ini semuanya telah terbukti.

Kini BN semakin tertekan. Isu kematian Kugan, kes Altantuya yang kembali hangat, kekalahan di Kuala Terengganu, perselisihan antara Timbalan Menteri dan Polis, isu ekonomi, pengangguran dan sebagai benar-benar menjadi mimpi ngeri yang akan mempercepatkan lagi kejatuhan BN. Apakah mereka akan keluar dari Putra Jaya ikut pintu belakang kerana malu dan bertindak sebagai anak jantan keluar secara terhormat dari pusat pentadbiran kerajaan itu????
Posted by SOFI WAHAB, Mutaligat.

0 Responses so far.

Post a Comment

Terima Kasih Kerana Memberi Komen Anda