Trio 'Datuk T' yang menayangkan video seks yang mereka dakwa pelakunya adalah ketua umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim, hari ini mencabar Anwar membuktikan yang mereka salah atau berdepan dengan satu lagi pendedahan video yang "lebih dahsyat".

datuk t charged 240611 shuib lazimDalam laporan muka depan akhbar harian berbahasa Melayu - Utusan Malaysia - salah seorang anggota Trio 'Datuk T, yang juga bekas bendahari PERKASA, Datuk Shuib Lazim (kanan), berkata video baru itu dirakamkan pada 12 dan 13 Januari tahun lalu di Thailand.

‘‘Saya sendiri telah menonton rakaman video ini selepas diberikan oleh Datuk Eskay. Saya percaya Datuk Eskay sedia membuat pendedahan mengenai rakaman video ini di dalam mahkamah jika Anwar bertindak menyaman kami," katanya, merujuk kepada seorang lagi anggota trio Datuk T, Datuk Shazryl Ekay Abdullah. ( baca...)

TPM: Selagi umno tak kojol, selagi parti yg kuat memfitnah ni masih memegang kuasa, selagi itulah rakyat negara ini dihidang dgn berita2 liwat, berita2 kotor dan fitnah seks untuk menipu rakyat! Sudah2 la.. kenapa org melayu mudah diperbodoh.. ditipu.. Jgn la menyebarkan dosa - mengaibkan sesama muslim.... kenapa masih nak percayakan Siam lahanat tu ?.

" Cuba periksa pasportnya di manakah Anwar berada pada ketika itu. Cuba tanya isterinya, Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail di mana Anwar pada masa itu,’’???.....

Kalau begitu BAIK hubungi Pejabat Imigresen biar mereka cek periksa rakyat Malaysia yang keluar ke seberang @ Thailland pada tarikh 12-13 Jan 2011 tersebut.....Anwar bin Ibrahim ada tak? (kenapa kita perlu minta pada Dati Seri Azizah buktikan?)

0 Responses so far.

Post a Comment

Terima Kasih Kerana Memberi Komen Anda